IgrePlus – mesto dobre zabave

Ako želite da se zabavite na internetu i utrošite malo slobodnog vremena, sitne igrice su pun pogodak. Na sajtu IgrePlus.com možete pronaći gomilu sitnih igrica koje se pokreću u samom Web pregledniku tako da nije potreban Download istih.

Razvrstane su u kategorije koje se nalaze sa desne strane, a na sredini sajta su istaknute neke najpopularnije. Igrica ima svakakvih, kao što možete zaključiti iz poduže liste kategorije, i sigurno ćete naći neku vama zanimljivu. (Ja sam odmah pronašao Angry Birds Space :)

Sajt je dosta jedostavan a samim tim i pregledan. Neće vam biti teško da se snađete, a i vrlo brzo ćete pronaći neku zabavnu igricu. Svaka igrica ima malu sliku i ime, a potrebno je samo da kliknete na neku i sačekate da se učita. Sve igrice su besplatne i nema nikakvih reklama tokom igranja igrica.

Dakle, ukoliko Vam je dosadno, imate viška vremena, zabavite se na IgrePlus.com

Stefan Marjanov

Zaljubljenik u WordPress i Android. Aktivno se bavim webom i računarima od svoje četrnaeste godine. Studiram IT. Podržavam OpenSource. Pišem blog iz želje da sve što saznam, iz oblasti računara, weba i mobilnih uređaja, podelim sa drugima.

Latest posts by Stefan Marjanov (see all)

Tagovi: