Age of Empires online

 

03459278-photo-age-of-empires-onlineVeoma popularna Age of Empires franšiza bila je nekako uspavana kada su u pitanju PC još od hita Age of Empires III koji se pojavio u toku 2007. godine. Ovih dana najavljen je i novi naslov Age of Empires Online koji će za PC biti spreman u toku ovog leta. Prema trenutno dostupnim podacima Age of Empire Online za PC će premijerno biti prikazana sredinom augusta meseca, godinu dana nakon najave na GamesCom 2010. Ono što je poznato jeste da će igra za sve zainteresovane igrače biti dostupna u maloprodajnim objektima ali i preko www.AgeofEmpiresOnline.com. Real-time strategija će biti dostupna besplatno dok će igrači moći da kupe Premium Content Pack.
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *