Besplatno telefoniranje uskoro i za Srbiju

0

NEW YORK – Nakon što je Microsoft kupio Skype, počela su se tražiti nova riješenja za telefoniranje preko interneta. Nije se trebalo dugo čekati došao je „ooVoo“.

Fenomenalno riješenje i zamjena za Skype. Nudi jako puno mogućnosti a što je najbolje imate i besplatnih 100 minuta za razgovore u telefonskim mrežama za određene zemlje.

Trenutno naša država nije uključena u tu besplatnu zonu ali ne brinite, koliko sam pročitao mogla bi ubrzo i ona postati kao i naše susjedne zemlje. Nakon što ispucate tih besplatnih 100 minuta izbrišite taj program i ponovo ga instalirajte i opet imate 100 besplatnih minuta i tako u nedogled.

ooVoo-1

Zašto plaćati kad može i besplatno! Besplatna verzija programa ima dobre mogućnosti: može se razgovarati, koristiti video, snimati videokonferencije i još puno, puno toga.

 

Sve je jednostavno za instalaciju i korištenje, pa zato ne trošite više novac na skupe razgovore, nego jednostavno instalirajte ovaj program i ako hoćete razmijenjujte recepte s kineskim kuharima, upitajte jeli bolje mačku ili psa skuhati u vrućoj vodi ili jednostavno ispeći u pećnici te sve skupa poslužiti zajedno s krumpirima, naravno ako ga razumijete išta ili on vas.

Ispod teksta se nalazi link preko kojeg idete izravno na stranicu „ooVoo“.

http://www.oovoo.com/home.aspx

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.