Besplatno telefoniranje uskoro i za Srbiju

NEW YORK – Nakon što je Microsoft kupio Skype, počela su se tražiti nova riješenja za telefoniranje preko interneta. Nije se trebalo dugo čekati došao je „ooVoo“.

Fenomenalno riješenje i zamjena za Skype. Nudi jako puno mogućnosti a što je najbolje imate i besplatnih 100 minuta za razgovore u telefonskim mrežama za određene zemlje.

Trenutno naša država nije uključena u tu besplatnu zonu ali ne brinite, koliko sam pročitao mogla bi ubrzo i ona postati kao i naše susjedne zemlje. Nakon što ispucate tih besplatnih 100 minuta izbrišite taj program i ponovo ga instalirajte i opet imate 100 besplatnih minuta i tako u nedogled.

ooVoo-1

Zašto plaćati kad može i besplatno! Besplatna verzija programa ima dobre mogućnosti: može se razgovarati, koristiti video, snimati videokonferencije i još puno, puno toga.

 

Sve je jednostavno za instalaciju i korištenje, pa zato ne trošite više novac na skupe razgovore, nego jednostavno instalirajte ovaj program i ako hoćete razmijenjujte recepte s kineskim kuharima, upitajte jeli bolje mačku ili psa skuhati u vrućoj vodi ili jednostavno ispeći u pećnici te sve skupa poslužiti zajedno s krumpirima, naravno ako ga razumijete išta ili on vas.

Ispod teksta se nalazi link preko kojeg idete izravno na stranicu „ooVoo“.

http://www.oovoo.com/home.aspx

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *