Chrome 14

 

Web-Browsers-Google-Chrome-Metro-iconNova verzija Google JavaScript engine-a za renderovanje i nvoe sigurnosne zakrpe deo su Google Chrome 14.0.794.0 verzije koja je dostupna za Windows, Mac i Linux. Najnovija verzija pretraživača donosi poboljašanje HTTP podrške na nekoliko novih načina, update za V8 JavaScript engine na verziju 3.4.3.0, kao i unapređenu sigurnost prilikom instaliranja Web aplikacija sa Chrome Web prodavnice. Sigurnosne izmene su male ali veoma značajne budući da mogu imati pozitivan efekat na sigurnost pretraživača. Chrome 14 podržava i DNSSEC autentifikaciju za HTTPS, odlikuje ga sigurniji Web protokol i donosi rešenje problema sa greškama koje su se javljale kod upotrebe na Mac računarima.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Jn93FDx9oI[/youtube]

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *