Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Google otvara kancelariju u Zagrebu

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Google je najavio da će tokom juna otvoriti kancelariju u Zagrebu, čime će se poslovanje ove kompanije proširiti na region Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Otvaranjem ove kancelarije, na čijem čelu će biti Joško Mrndže, Google želi da unapredi ponudu proizvoda, omogući bolje rezultate pretraživanja i efikasnija rešenja oglašavanja za klijente i partnere u Adriatic regiji.

Ovaj potez u skladu je sa strategijom kompanije Google koja se zasniva na aktivnoj pomoći pojedincima i kompanijama kako bi ostvarili korist od razvoja Interneta.

Nakon ograničene prisutnosti u Srbiji i regionu tokom prethodnih godina, zagrebačka kancelarija će neposredno nuditi lokalnu podršku oglašivačima i omogućiti im da ostvare profit od razvoja digitalne ekonomije.

Direktor kancelarije Joško Mrndže je naveo da korisnici Interneta u regiji postaju sve zahtevniji, ali i sve aktivniji u svom online angažmanu.

„Kompanija zato nastoji da ponudi najbolje inovativne online alatke na lokalnom jeziku“, kazao je Mrndže i dodao da je Google prepoznao velike mogućnosti koje se nude lokalnim kompanijama usled sve veće prisutnosti na Internetu, i zato nastoji da pomogne u realizaciji tih mogućnosti.

Google je lokalnim potrebama prilagodio već petnaestak proizvoda namenjenih pojedincima i kompanijama na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Među njima se nalaze Google Apps, Google Maps, Google Translate i drugi proizvodi koji su namenjeni olakšavanju poslovanja, a namera kompanije je da dodatno proširi podršku i ponudu lokalnim kompanijama, navodi se u saopštenju.

Izvor: mondo.rs

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje u grupi - Saznaj Novo pitanja i odgovori