1000 notifikacija za samo 3 sekunde

0

facebook-app-top10Kako da skupite 1000 notifikacija na Fejsbuku za samo 3 sekunde? Odgovor su Skripte.
Napomena: Sledećim postupkom menjate samo broj. Tutorial je rađen za Hrom (Chrome) browser.

Kao što sam rekao, Skripte. Za ovo će vam biti potrebno najminimalnije znanje o kodiranju, a možda ni toliko. :) Ok, da počemo.

Čekate da vam stigne neka notifikacija, poruka, zahtev.. Kad se pojavi gore crveno 1, kliknete desnim tasterom miša na taj broj. Pojaviće se mali Meni, izaberite poslednju opciju „Inspect elements“ i onda će se podeliti ekran na dva dela. U donjem delu ćete videti razne brojeve,slova,znakove..odnosno Skripte. Sad treba izmeniti to.

Kako?
Najpre nađite broj 1 (ili broj koliko imate notifikacija). Sad se vi sigurno pitate „kako naći taj broj među tim silnim brojevima?“. Lako je. Pošto ste već kliknuli na taj broj, gore, desnim klikom, skripta će ga sama naći i usperiti vas na taj broj. Evo slike:

Dakle, kliknete 2 puta na taj broj i jednostavno ga obrišete i upišete broj koji želite, tj onaj broj koliko želite notifikacija. Kad ste upisali broj, kliknite negde u prazno i on će se promeniti. Sledeći put kad refrešujete (F5) stranicu, broj će se vratiti. :) Uživajte.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.