Ninite – svi programi u jednom

ninite_logoOvaj program, tačnije Sajt, radi na principu „spajanja“ programa u jedan.

Šta to tačno znači? Ako odete na ninite.com moćićete da odaberete najpoznatije, a i one manje poznate, programe i da ih „upakujete“ u jedan. Sve je veoma jednostavno, lako i pregledno.

Na početnoj strani imate spisak sa sličicama programa. One programe koje želite da „spakujete“, jednostavno ih štiklirajte (otkačite). Kad odaberete sve koji su vam potrebni, kliknite na veliko zeleno dugme na samom dnu stranice. Kad to učinite, automatski će vam se preuzeti programčić od oko 200kb. Kad ga pokrenete počeće da preuzima redom sve programe sa interneta koje ste prethodno odabrali, a potom i da ih instalira.

Ovo može biti odlično rešenje ako češće rušite sistem, da ne biste tražili sve programe koji su vam potrebni svaki put.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *