Fences – organizujte svoj desktop

1

windows-7-fences1Od kompanije Stardock, poznate pre svega po izuzetno popularnom programu WindowBlinds, stiže Fences, po navodima proizvođača ultimativna programska alatka namenjena organizaciji radne površine.

Nakon sasvim uobičajene instalacije, odmah ćete imati opciju da uredite vaš desktop, odabirom „Start using Fences!“ stavke, u kom slučaju ćete moći da odaberete jedan od predefinisanih šablona, ili pak da kreirate sopstveni raspored prema želji.

Podrazumevano, na raspolaganju ćete imati šest zona, za brze linkove, nedavno otvarane stavke, programe, fajlove, foldere i web linkove. Naravno, pojedinačne zone se lako mogu preimenovati ili ukloniti, a u slučaju da vam je pomenutih šest oblasti malo, tu je i mogućnost kreacije novih.

Možete promeniti izgled zona, količina transparencije, intenzitet i zasićenost boja, kao i kada će etikete na „ogradama“ biti prikazivane. „Tools“ sekcija nudi korisnu „snapshot“ funkcionalnost, upotrebom koje možete sačuvati trenutno stanje, i potom ga lako vratiti, u slučaju da ne budete zadovoljni načinjenim promenama. Takođe, dupli klik na prazan deo desktopa po defaultu skriva sve ikonice, što je ponašanje koje možete promeniti u ovom delu, u slučaju da vam ne odgovara.

Preuzmi

Izvor: Interfejs.tv

 

Povezano:
1 komentar
  1. nn kaže

    Sranje sve sam ikonice izgubijo sa radne povrsine

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.