[Google+] Odaberi sa kime deliš novosti

Ne mogu svi da vide ono što stavite na vaš zid, zbog toga morate odabrati ko će to videti. Kako to učiniti? Može na više načina: „Krugovi“ , „Pročireni krugovi“ , Javno ili pak pojedinačno.

Ukratko šta je šta:
– „Krugovi“ su skup vaših prijatelja koje vi sami birate. Npr. u „krug“ Škola stavljate prijatelje iz škole, i onda kad delite status, odaberete krug „Škola“ i samo prijatelji iz tog kruga vide status.
– „Prošireni krugovi„: vaš status vide prijatelji iz vaših krugova, ali takodje i njihovi prijatelji.
Javno:  Svi vide vaš status.
Pojedinačno: Ukucate Email ili ime osobe koje već imate u nekom od „krugova“ i samo on vidi status.

Sad, kako odabrati ko će šta videti.
Na početnoj strani gore stoji polje da pišete, kliknete i proširiće se. Sad upišete u prvo polje tekst, sliku, video koji želite da delite. Zatim kliknete na donje polje i izaći će vam lista vaših „Krugova“ i još par opcija, to od prilike izgleda ovako:

Sad samo odaberite sa kim ćete deliti status.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *