Google unapređuje Chrome

Web-Browsers-Google-Chrome-Metro-iconGoogle je objavio novu razvojnu verziju Chrome sa željom da ponovo omogući multitouch mogućnosti koje su izmenjene u okviru Lion-a, nove verzije Mac OS X koju je Apple objavio u toku protekle nedelje. U toku jučerašnjeg dana Google je objavio Chrome 14.0.835.0 za Mac, kao i 14.0.835.0 za Linux i 14.0.835.2 za Windows, koji vrši izmenu u navigaciji napred-nazad upotrebom dva prsta na Apple računarima. Korisnici koji su primenili ovu zakrpu navode da je ona funkcionalna na MacBook Pro ali da će proći još nekoliko nedelje pre nego što Chrome 14 stigne kao stabilna verzija namenjena mainstream korisnicima.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *