Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Mouse Extender

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Download-Mouse-Extender-App-LauncherMouse Extender je aplikacija veličine tek nešto malo preko 200 kB. Po tipu, ovo je program iz kategorije tzv. „launcher-a“, preciznije, aplikacija namenjena lakšem i bržem pokretanju programa ili fajlova na vašem sistemu.

Program je distribuiran u ZIP arhivi, i standardna instalacija nije neophodna; samo raspakujte arhivu i pokrenite izvršni fajl. Program se smešta u system tray, odakle se glavni panel Mouse Extender-a može prikazati klikom na podešeno dugme za aktivaciju, koje je po default-u srednje dugme miša.

Desni klik na panel pruža širok spektar podešavanja. Program podržava rad sa tabovima, koji svakako mogu biti korisni, ako želite da grupišete programe i foldere po kategorijama prema želji.

Pretraga za programima bi mogla biti i jednostavnija, pošto je trenutno neophodno pronaći glavni izvršni .exe fajl za svaku aplikaciju, što je posledica mogućnosti dodavanja i fajlova. Kako bilo, jednom kada sve podesite prema svojoj meri, smatramo da će vam Mouse Extender znatno ubrzati svakodnevnu upotrebu računara. U slučaju da želite, panel programa može biti i trajno vidljiv, dok se takođe može promeniti i kombinacija tastera kojom se program aktivira, ako vam srednji klik ne odgovara.

Ovaj koristan programčić možete potpuno besplatno preuzeti sa ovog linka.

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs