Softver

Mouse Extender

Download-Mouse-Extender-App-Launcher

Download-Mouse-Extender-App-LauncherMouse Extender je aplikacija veličine tek nešto malo preko 200 kB. Po tipu, ovo je program iz kategorije tzv. “launcher-a”, preciznije, aplikacija namenjena lakšem i bržem pokretanju programa ili fajlova na vašem sistemu.

Program je distribuiran u ZIP arhivi, i standardna instalacija nije neophodna; samo raspakujte arhivu i pokrenite izvršni fajl. Program se smešta u system tray, odakle se glavni panel Mouse Extender-a može prikazati klikom na podešeno dugme za aktivaciju, koje je po default-u srednje dugme miša.

Desni klik na panel pruža širok spektar podešavanja. Program podržava rad sa tabovima, koji svakako mogu biti korisni, ako želite da grupišete programe i foldere po kategorijama prema želji.

Pretraga za programima bi mogla biti i jednostavnija, pošto je trenutno neophodno pronaći glavni izvršni .exe fajl za svaku aplikaciju, što je posledica mogućnosti dodavanja i fajlova. Kako bilo, jednom kada sve podesite prema svojoj meri, smatramo da će vam Mouse Extender znatno ubrzati svakodnevnu upotrebu računara. U slučaju da želite, panel programa može biti i trajno vidljiv, dok se takođe može promeniti i kombinacija tastera kojom se program aktivira, ako vam srednji klik ne odgovara.

  Skype 5.8 za Windows izašao iz Beta faze

Ovaj koristan programčić možete potpuno besplatno preuzeti sa ovog linka.

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger