Mouse Extender

0

Download-Mouse-Extender-App-LauncherMouse Extender je aplikacija veličine tek nešto malo preko 200 kB. Po tipu, ovo je program iz kategorije tzv. „launcher-a“, preciznije, aplikacija namenjena lakšem i bržem pokretanju programa ili fajlova na vašem sistemu.

Program je distribuiran u ZIP arhivi, i standardna instalacija nije neophodna; samo raspakujte arhivu i pokrenite izvršni fajl. Program se smešta u system tray, odakle se glavni panel Mouse Extender-a može prikazati klikom na podešeno dugme za aktivaciju, koje je po default-u srednje dugme miša.

Desni klik na panel pruža širok spektar podešavanja. Program podržava rad sa tabovima, koji svakako mogu biti korisni, ako želite da grupišete programe i foldere po kategorijama prema želji.

Pretraga za programima bi mogla biti i jednostavnija, pošto je trenutno neophodno pronaći glavni izvršni .exe fajl za svaku aplikaciju, što je posledica mogućnosti dodavanja i fajlova. Kako bilo, jednom kada sve podesite prema svojoj meri, smatramo da će vam Mouse Extender znatno ubrzati svakodnevnu upotrebu računara. U slučaju da želite, panel programa može biti i trajno vidljiv, dok se takođe može promeniti i kombinacija tastera kojom se program aktivira, ako vam srednji klik ne odgovara.

Ovaj koristan programčić možete potpuno besplatno preuzeti sa ovog linka.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.