Kako vratiti stari Chat na Facebook

22

fbchat1Jedan odličan dodatak koji će vam vratiti stari chat na Facebook!

Dakle, prvo je potrebno da odete na OVAJ link i gore desno kliknete na dugme sa natpisom „Install now„.  Kada instalirate dodatak, osvežite Facebook stranu (F5) i Chat će biti vraćen.

Ovaj dodatak radi na Chrome, Firefox i Operi. Sajt će vam automatski preporučiti da instalirate dodatak za browser koji koristite.

Važno:
Redovno proveravajte ažuriranja (update) na sajtu http://www.sidebardisabler.net/ !

Rezultat:

fbchat1 2

Povezano:
22 komentara
  1. zarko kaže

    Mogu vam reci da vrlo zadovoljan vasom Googol Chroa – Ali imam jedan problem, do pre dva dana bilo je sve super to jest na misu od kom, na desnom kliku bilo je sve na Srpskom a Sada se samo po sebi promenilo, i na desnom kliku od misa sada mi je sve na Engleski – Ja vas molim da mi to resite ili pomognete. Hvala unapred…

  2. Zarko-SD Todorovic kaže

    I ja imam jedan problem ko nemoze niko da mi rasi i pomogne, a tice se o Google Chrom – Ovako rani je mi je sve bilo na srpskom sto se tice misa kada kliknem desni klik sve je na Srpskom , a sada je sve na Engleskom. Pa bi vas molio da mi pomognete da resim taj problem, jer znate kao mi je bilo lakse i naviko sam tako, zato vas jos jednom molim da mi pomognete. Mozete da mi odgovorite na moju FB,ku stranicu …

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.