Kako vratiti stari Chat na Facebook

fbchat1Jedan odličan dodatak koji će vam vratiti stari chat na Facebook!

Dakle, prvo je potrebno da odete na OVAJ link i gore desno kliknete na dugme sa natpisom „Install now„.  Kada instalirate dodatak, osvežite Facebook stranu (F5) i Chat će biti vraćen.

Ovaj dodatak radi na Chrome, Firefox i Operi. Sajt će vam automatski preporučiti da instalirate dodatak za browser koji koristite.

Važno:
Redovno proveravajte ažuriranja (update) na sajtu http://www.sidebardisabler.net/ !

Rezultat:

fbchat1 2

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

22 komentara

  1. Mogu vam reci da vrlo zadovoljan vasom Googol Chroa – Ali imam jedan problem, do pre dva dana bilo je sve super to jest na misu od kom, na desnom kliku bilo je sve na Srpskom a Sada se samo po sebi promenilo, i na desnom kliku od misa sada mi je sve na Engleski – Ja vas molim da mi to resite ili pomognete. Hvala unapred…

  2. I ja imam jedan problem ko nemoze niko da mi rasi i pomogne, a tice se o Google Chrom – Ovako rani je mi je sve bilo na srpskom sto se tice misa kada kliknem desni klik sve je na Srpskom , a sada je sve na Engleskom. Pa bi vas molio da mi pomognete da resim taj problem, jer znate kao mi je bilo lakse i naviko sam tako, zato vas jos jednom molim da mi pomognete. Mozete da mi odgovorite na moju FB,ku stranicu …

    • kao sto rekoh, redovno azurirajte (update) dodatak jer skoro svake druge nedelje programer izbacuje nove verzije gde ispravlja dosta gresaka :) 

    • Jer moraš da updatuješ. To uradi ovako: Klikni na onu ikonicu u obliku ključa u gornjem desnom uglu Chroma, odaberi „Alatke“ (tools), zatim „Dodaci“ (extensions). Sad ćeš videti listu dodatak koje si instalirala, medju njima je i FB chat disabler. Negde iznad svih dodataka sa desne strane videćeš dugme „Update“, klikni na njega i sačekaj 5-6 sekundi. Sad će svi dodaci da se updatuju na poslednju verziju. Pratim programera ovog dodatka na FB stranici i vidim svakog dana ima problema jer Fejbuk stalno nešto menja pa dodatak ne radi kako treba. Inače on redovno updatuje ovaj dodatak, pa to radi i ti (postupak sam malo pre napisao) :)

  3. koji su oni mentoli.. aii .. pa ona ako ima explorer onda neka instalira google chrome ili mozilu ako umije i to… jeb o te .. to je nagori internet ( explorer )

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *