Facebook Kako da

Kako vratiti stari Chat na Facebook

fbchat1 2

fbchat1Jedan odličan dodatak koji će vam vratiti stari chat na Facebook!

Dakle, prvo je potrebno da odete na OVAJ link i gore desno kliknete na dugme sa natpisom “Install now“.  Kada instalirate dodatak, osvežite Facebook stranu (F5) i Chat će biti vraćen.

Ovaj dodatak radi na Chrome, Firefox i Operi. Sajt će vam automatski preporučiti da instalirate dodatak za browser koji koristite.

Važno:
Redovno proveravajte ažuriranja (update) na sajtu http://www.sidebardisabler.net/ !

Rezultat:

fbchat1 2

  5 korisnih dodataka za Gmail

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

22 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • koji su oni mentoli.. aii .. pa ona ako ima explorer onda neka instalira google chrome ili mozilu ako umije i to… jeb o te .. to je nagori internet ( explorer )

    • Jer moraš da updatuješ. To uradi ovako: Klikni na onu ikonicu u obliku ključa u gornjem desnom uglu Chroma, odaberi “Alatke” (tools), zatim “Dodaci” (extensions). Sad ćeš videti listu dodatak koje si instalirala, medju njima je i FB chat disabler. Negde iznad svih dodataka sa desne strane videćeš dugme “Update”, klikni na njega i sačekaj 5-6 sekundi. Sad će svi dodaci da se updatuju na poslednju verziju. Pratim programera ovog dodatka na FB stranici i vidim svakog dana ima problema jer Fejbuk stalno nešto menja pa dodatak ne radi kako treba. Inače on redovno updatuje ovaj dodatak, pa to radi i ti (postupak sam malo pre napisao) :)

    • kao sto rekoh, redovno azurirajte (update) dodatak jer skoro svake druge nedelje programer izbacuje nove verzije gde ispravlja dosta gresaka :) 

  • I ja imam jedan problem ko nemoze niko da mi rasi i pomogne, a tice se o Google Chrom – Ovako rani je mi je sve bilo na srpskom sto se tice misa kada kliknem desni klik sve je na Srpskom , a sada je sve na Engleskom. Pa bi vas molio da mi pomognete da resim taj problem, jer znate kao mi je bilo lakse i naviko sam tako, zato vas jos jednom molim da mi pomognete. Mozete da mi odgovorite na moju FB,ku stranicu …

  • Mogu vam reci da vrlo zadovoljan vasom Googol Chroa – Ali imam jedan problem, do pre dva dana bilo je sve super to jest na misu od kom, na desnom kliku bilo je sve na Srpskom a Sada se samo po sebi promenilo, i na desnom kliku od misa sada mi je sve na Engleski – Ja vas molim da mi to resite ili pomognete. Hvala unapred…

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger