Vox.io – Besplatno telefoniranje

vox-ioDo sad sam nekoliko puta spominjao besplatne pozive i kako do njih da dodjete. Sad ću vam predstaviti još jedan takav servis – Vox.io.

Šta vam ovaj servis zapravo omogućava?
– Vox.io je proveren servis za besplatne pozive za svakoga i bilo gde. Da, potpuno besplatno.

Kako koristiti ovaj serveri?
– Sve se radi u samom browseru, registracija, podešavanja čak i sami pozivi, dakle nema potrebe za preuzimanjem dodatnih softvera. Čim se registrujete dobijate početnih 0.50€ za pozive. Znači, kad se registrujete i ulogujete na vaš nalog, videćete jedno veliko polje gde upisujete broj telefona, kliknite na njega i pojaviće vam se podešavanje za mikrofon, samo pratite uputstvo (strlice). Kad ste podesili mikrofon, možete početi sa pozivanjem.

Kako dobiti još kredita?
– Možete na dva načina: plaćanjem ili referal linkovi. Verujem da će vam se više svideti druga opcija. Dakle, kad se registrujete dobićete referal link koji delite svojim prijateljima i kad se oni registruju, vi dobijate 0.15€. Nije mnogo ali može da se nakupi lepa suma.

Get URL
– Čemu ovo služi? Isto jako korisna opcija, besplatni pozivi ali sa sajta na sajt (ne možete na mobilni). Kad se ulogujete, na početnoj strani gore ćete videti 3 dugmeta, kliknite ovaj u srediti (Get URL) i pojaviće vam se link koji kopirate. Sad taj link pošaljete nekom prijatelju i preko njega može da vas zove. Za ovo vam nije potreban nikakv kredit, besplatno je.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

  1. kako dopuniti ovaj kredit novcem ? ako ne zovem prijatellje da se registruju jel to znaci da nemam besplatne pozive ?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *