Vox.io – Besplatno telefoniranje

4

vox-ioDo sad sam nekoliko puta spominjao besplatne pozive i kako do njih da dodjete. Sad ću vam predstaviti još jedan takav servis – Vox.io.

Šta vam ovaj servis zapravo omogućava?
– Vox.io je proveren servis za besplatne pozive za svakoga i bilo gde. Da, potpuno besplatno.

Kako koristiti ovaj serveri?
– Sve se radi u samom browseru, registracija, podešavanja čak i sami pozivi, dakle nema potrebe za preuzimanjem dodatnih softvera. Čim se registrujete dobijate početnih 0.50€ za pozive. Znači, kad se registrujete i ulogujete na vaš nalog, videćete jedno veliko polje gde upisujete broj telefona, kliknite na njega i pojaviće vam se podešavanje za mikrofon, samo pratite uputstvo (strlice). Kad ste podesili mikrofon, možete početi sa pozivanjem.

Kako dobiti još kredita?
– Možete na dva načina: plaćanjem ili referal linkovi. Verujem da će vam se više svideti druga opcija. Dakle, kad se registrujete dobićete referal link koji delite svojim prijateljima i kad se oni registruju, vi dobijate 0.15€. Nije mnogo ali može da se nakupi lepa suma.

Get URL
– Čemu ovo služi? Isto jako korisna opcija, besplatni pozivi ali sa sajta na sajt (ne možete na mobilni). Kad se ulogujete, na početnoj strani gore ćete videti 3 dugmeta, kliknite ovaj u srediti (Get URL) i pojaviće vam se link koji kopirate. Sad taj link pošaljete nekom prijatelju i preko njega može da vas zove. Za ovo vam nije potreban nikakv kredit, besplatno je.

Povezano

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.

4 komentara
 1. daca kaže

  netacno. nije besplatno.

  1. Saznaj Novo kaže

   Dobijaš besplatan“kredit“ kada pozoveš prijatelja. Taj kredit iskoristiš kako želiš. Koristim Ovaj servis dosta dugo i nikad ništa nisam platio.

 2. daca kaže

  kako dopuniti ovaj kredit novcem ? ako ne zovem prijatellje da se registruju jel to znaci da nemam besplatne pozive ?

  1. Saznaj Novo kaže

   Ne, možeš kupiti kredit klikom na trenutno stanje u gornjem desnom uglu pored profilne slike.