Vox.io – Besplatno telefoniranje

vox-ioDo sad sam nekoliko puta spominjao besplatne pozive i kako do njih da dodjete. Sad ću vam predstaviti još jedan takav servis – Vox.io.

Šta vam ovaj servis zapravo omogućava?
– Vox.io je proveren servis za besplatne pozive za svakoga i bilo gde. Da, potpuno besplatno.

Kako koristiti ovaj serveri?
– Sve se radi u samom browseru, registracija, podešavanja čak i sami pozivi, dakle nema potrebe za preuzimanjem dodatnih softvera. Čim se registrujete dobijate početnih 0.50€ za pozive. Znači, kad se registrujete i ulogujete na vaš nalog, videćete jedno veliko polje gde upisujete broj telefona, kliknite na njega i pojaviće vam se podešavanje za mikrofon, samo pratite uputstvo (strlice). Kad ste podesili mikrofon, možete početi sa pozivanjem.

Kako dobiti još kredita?
– Možete na dva načina: plaćanjem ili referal linkovi. Verujem da će vam se više svideti druga opcija. Dakle, kad se registrujete dobićete referal link koji delite svojim prijateljima i kad se oni registruju, vi dobijate 0.15€. Nije mnogo ali može da se nakupi lepa suma.

Get URL
– Čemu ovo služi? Isto jako korisna opcija, besplatni pozivi ali sa sajta na sajt (ne možete na mobilni). Kad se ulogujete, na početnoj strani gore ćete videti 3 dugmeta, kliknite ovaj u srediti (Get URL) i pojaviće vam se link koji kopirate. Sad taj link pošaljete nekom prijatelju i preko njega može da vas zove. Za ovo vam nije potreban nikakv kredit, besplatno je.

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2