Adobe odaje priznanje Google-u

Adobe-Touch-Apps-Family-LogoAdobe je u petak priznao da je čak 80 bug-ova u Flash Player-u prijavljeno od strane Google inženjera, braneći njegovu odluku da ne iznese detalje o slabim tačkama. Google je takođe naveo isti broj slabih tačaka, očigledno ne želevši da ulazi u polemiku već da se ova stvar reši između njenog inženjera Tavisa Ormandy-ja i Adobe-a. Uprkos tome što je po prvobitnoj priči bilo čak 400 slabih tačaka u okviru ovog plejera, na kraju je cela priča završena sa oko 80 slabih tačaka o čemu su se obe strane složile. Inače, između Adobe-a i Ormandy-ja je do sada postojala dobra saradnja po pitanju pronalaženja slabih tačaka.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *