Blok lista na Fejsbuku (novo)

facebook_logoKako se pojavio nov čet (eng. chat) na fejsbuku, promenile su se i neke opcije u vezi liste prijatelja. Većina još ne zna kako da izmeni ove liste i kako da ponovo budu „vidljivi“ za sve. Ako ste još pre napravili „blok“ listu prijatelja i sad ne znate kako da budete ponovo vidljivi za njih, pročitajte 2. korak. Ako ne znate kako da napravite ovu listu, čitajte članak od početka.
Pa da počnemo.

Korak 1
Kako napraviti blok listu? 
– Idite na ovaj link i u gornjem desnom uglu kliknite na „Napravi listu„. Sad ćete videti mali prozorčić sa vašim prijateljima i polje za pretragu. Nadjite prijatelje koje želite da blokirate i selektujte ih. Kad ste sve odabrali, kliknite „Napravi spisak„. Ok, sad treba učiniti da budete „nevidljivi“ za njih.

U donjem desnom uglu vaše Fejsbuk stranice videćete mali zupčanik (podešavanja), kliknite na njega. Izaberite opciju „Limit Availability„.

Kad vam se otvori nov prozorčić, odaberite opciju „Učini me nedostupnim za“ i ispod otkačite vašu blok listu.

Korak 2

Kako biti ponovo dostupan za sve na četu?
– Samo unčekujte sva polja i kliknite „U redu“.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *