Ceo grad na Facebooku

facebook_logoJedan grad u Japanu prvi je grad u ovoj zemlji koji je svoju zvaničnu Web prezentaciju zamenio Facebook stranom. Facebook je sporo napredovao u ovoj zemlji, a razlog za to jednim delom jeste i činjenica da korisnici više vole da se online druže tamo gde mogu da ostanu anonimni, kao što je „mixi“, velika japanska društvena mreža. Predstavnici grada Takeo navode da su pokušali da koriste pomenutu mrežu, ali da su korisnici slali ružne komentare umesto odvijanja ozbiljnih diskusija. Takeo Facebook stranu može videti bilo ko, ali samo registrovani članovi mogu ostavljati svoje komentare.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *