Download filmova

7

Prvo, šta je loše kod online filmova? Loš je kvalitet slike, loš je zvuk, mali je izbor, morate čekati i do 10 minuta da se učita…itd.

Zato, možete preuzeti film u znatno većoj rezoluciji i sa dosta boljim kvalitetom slike i zvuka i gledati bez ikakvih smetni i prekidanja.

E sad, treba naći sajt sa ovakvim filmovima. Obično su to sajtovi sa virusima, ili su filmovi podeljeni u delove itd. Jedno rešenje je Torrent.

Torrent služi za deljenje sadržaja medju korisnicima i tako svi dobiju ono što žele a pri tom i podele sa drugima.

Na ovom linku možete preuzeti Torrent klijent koji teži svega par stotina kilobajta i koji je lak za instalaciju.

Sad je potrebno da nađete film na torrent pretraživačima. Da se ne bi mučili da nadjete film sa dobrom slikom i da malo zauzima, ja sam našao korisnika koji stavlja svaki dan neki nov film. Takodje filmove koje stavlja su BrRip (BluRay Rip), dakle slika je izvrsnog kvaliteta a zauzimaju od 700mb do 1gb.  Spisak filmova možete pogledati na ovom linku. 

Kad preuzmete torrent fajl, pokrenite ga (dvostrukim klikom na isti) i preuzimanje će početi. Ako imate internet konekciju od 1.5mb/s (150 kb/s DL) jedan film od 700mb će vam preuzeti za jedan i po sat.

Alternativa: Mkvcage je dosta sličan mada je kvalitet slike i zvuka malčice lošiji, ali nekad dosta brže izbace novi film.

Povezano
PRIKAŽI KOMENTARE (7)