Sajtovi

Download filmova

yify-torrents-img

Prvo, šta je loše kod online filmova? Loš je kvalitet slike, loš je zvuk, mali je izbor, morate čekati i do 10 minuta da se učita…itd.

Zato, možete preuzeti film u znatno većoj rezoluciji i sa dosta boljim kvalitetom slike i zvuka i gledati bez ikakvih smetni i prekidanja.

E sad, treba naći sajt sa ovakvim filmovima. Obično su to sajtovi sa virusima, ili su filmovi podeljeni u delove itd. Jedno rešenje je Torrent.

Torrent služi za deljenje sadržaja medju korisnicima i tako svi dobiju ono što žele a pri tom i podele sa drugima.

Na ovom linku možete preuzeti Torrent klijent koji teži svega par stotina kilobajta i koji je lak za instalaciju.

Sad je potrebno da nađete film na torrent pretraživačima. Da se ne bi mučili da nadjete film sa dobrom slikom i da malo zauzima, ja sam našao korisnika koji stavlja svaki dan neki nov film. Takodje filmove koje stavlja su BrRip (BluRay Rip), dakle slika je izvrsnog kvaliteta a zauzimaju od 700mb do 1gb.  Spisak filmova možete pogledati na ovom linku. 

  Kako YIFY tako brzo izbacuje najnovije filmove?

Kad preuzmete torrent fajl, pokrenite ga (dvostrukim klikom na isti) i preuzimanje će početi. Ako imate internet konekciju od 1.5mb/s (150 kb/s DL) jedan film od 700mb će vam preuzeti za jedan i po sat.

Alternativa: Mkvcage je dosta sličan mada je kvalitet slike i zvuka malčice lošiji, ali nekad dosta brže izbace novi film.

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

5 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Potpuno se slažem..ali i predlažem domaće sajtove sa veoma velikim izborom filmova svih kvaliteta počev od ( Cam ,TS , Dvdrip , BRRip , HDRip do Bluray  i HD full) …ima tu i par programa kao (USDownloader, JDownloader ,Cryptload) koji služe za skidanje sa raznih hostinga kao što su (rapidshare , megaupload , wupload , filesonic, fileserver itd…) uz mogućnost da se ne čeka 10 ,15  minuta na drugi link…ja na ovaj način skidam već 2,3 godine veoma uspešno..i veoma sam zadovoljan…(sajtovi  http://www.rapidserbia.com i http://www.warez-bb.org )

  • Skoro sam naisao na ovaj sajt i odusevio sam se, toliko malih interesantnih sitnica za kompjuter, telefon itd je bas ono sto mi je trebalo da ponekad ubijem vreme :). Elem voleo bih da sa vama podelim neke stvari, recimo tutorial, ali bas za pocetnike od A-Z, za skidanje filmova i jos dosta stvari koje sam godinama skladistio na kompjuteru. Ne znam kako to ide i ko pise za vas, ali bih voleo da nekome dostavljam materijal pa ako taj neko to odobri neka objavi. Apsolutno je nebitno pod cijim imenom, samo bih voleo da imam ljude da uputim na koristan sadrzaj ne nekoj internet stranici, a ova stranica mi se cini kao pun pogodak.

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger