Google+: Kraj za privatne profile

 

Google-Plus-LogoGoogle je upozorio korisnike Google+ društvene mreže da će svi privatni profili biti obrisani nakon 31. jula. Obzirom da je gigant za pretragu ovo upozorenje izneo još početkom jula, a da je krajnji rok prošao, Google može slobodno da ukloni svaki Google+ profil koji se ne smatra javnim. U ranijoj najavi koja je objavjena kao članak za pomoć, Google je naveo da veruje da ljudi mogu da najbolje koriste Google+ profile koji će im pomoći da se povežu sa drugim članovima mreže koji su online. Obzirom da privatni profili nisu omogućavali ovako nešto kompanija je zahtevala da svi profili budu javni. Uprkos što je krajnji rok prošao, još nije potvrđeno da je brisanje počelo.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *