Google zakrpio kritičan bug

Google je u ponedeljak zakrpio 11 slabih tačaka u okviru Chrome pretraživača, uključujući i jedan od retkih bug-ova koji je kompanija označila kao kritičan. Ovo je drugi put u toku meseca da je kompanija ažurirala Chrome sa ciljem popravljanja bug-ova. Pored kritične slabe tačke, devet ih je označeno kao visoko opasne, dok je jedna označena kao srednje opasna. Kritična slaba tačka je bila šesta ove godine koja je nosila ovu oznaku i koja je zakrpljena od strane kompanije. Google je ovu slabu tačku identifikovao tako da ona uključuje kvarenje memorije što može da dovede do napada iz daljine sa ozbiljnim posledicama.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *