Google+ želi uspeh Facebook-a u igrama

3

Google-Plus-LogoNovi Google+ servis nedavno je objavio da će postepeno početi sa predstavljanjem igračkih mogućnosti na sajtu te da će dodati popularne igre kao što su Angry Birds. Predstavljanje je započeto u četvrtak ali kompanija nije naglasila kada će igre biti dostupne za sve njihove korisnike. Odluka da se dodaju igre predstavlja direktan udarac Facebook-u, najvećoj društvenoj mreži koja ima više od 750 miliona korisnika širom sveta. Ono što se može zaključiti jeste da će Google+ sada biti još veća konkurencija Facebook-u, te da će obezbeđivati sve ono što Facebook nudi ali i ono što ovaj popularni servis nema, kao što je Circles, na primer.

Povezano:
3 komentara
 1. Milan Stanojevic kaže

  Odigrao sam malo poker na G+ i vidim da ima neuporedivo manje igraca u odnosu na FB. Mada je G+ tek počeo, treba imati strpljenja.

  1. Stefan M. kaže

   igre na G+ su uvedene pre koji dan, za to kratko vreme ima i više nego dovoljno :)

 2. Filmetric kaže

  Treba samo imati u vidu da će mnogim korisnicima Fejsbuka biti teško da pređe na Google+ jer stare navike se teško menjaju. Pogotovo oni korisnici koji su se jedva navikli i na fejs.
  Što je najgore ja sam mislio da popularnost igrica na fejsu jenjava. Očigledno sam pogrešio!

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.