Kako napisati status duži od 420 znakova

0

facebook_logoSigurno vam se bar jednom desilo da ne može da vam status stane zbog ograničenja broja karaktera, i onda ste imali ponudjenu opciju da napišete kao Belešku. Evo jedan mali „trik“ kako da napišete status i preko 420 karaktera. Rešenje za to su slike, da slike.

Jednostavno uploadujte sliku veličine 1×1 px (da se ne bi videla) i možete pisati mnogo duže statuse. Tačnije, to nije status nego opis (eng. description) slike, a tu može da stane znatno više znakova. 

Takodje možete napraviti i neki album pod nazivom „Statusi“ i tu stavljati slike 1×1 px i tako ćete imati na jednom mestu sve statuse.

Još jedna prednost je to što možete izmeniti status svakog trenutka, tako što ćete otvoriti sliku i ispod nje možete uredjivati (eng. edit) opis/status. Takodje možete i ponovo deliti statuse, tako što ćete otići na tu sliku sa statusom i kliknuti Podeli (eng. share).

 

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.