Facebook Kako da

Kako napisati status duži od 420 znakova

facebook_logo

facebook_logoSigurno vam se bar jednom desilo da ne može da vam status stane zbog ograničenja broja karaktera, i onda ste imali ponudjenu opciju da napišete kao Belešku. Evo jedan mali “trik” kako da napišete status i preko 420 karaktera. Rešenje za to su slike, da slike.

Jednostavno uploadujte sliku veličine 1×1 px (da se ne bi videla) i možete pisati mnogo duže statuse. Tačnije, to nije status nego opis (eng. description) slike, a tu može da stane znatno više znakova. 

Takodje možete napraviti i neki album pod nazivom “Statusi” i tu stavljati slike 1×1 px i tako ćete imati na jednom mestu sve statuse.

Još jedna prednost je to što možete izmeniti status svakog trenutka, tako što ćete otvoriti sliku i ispod nje možete uredjivati (eng. edit) opis/status. Takodje možete i ponovo deliti statuse, tako što ćete otići na tu sliku sa statusom i kliknuti Podeli (eng. share).

 

  Promeni pozadinu na stranici za prijavljivanje na Facebook

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger