Kako napraviti „3 steps“ stranicu

2

facebook_logoMnogi me pitaju „Kako da ubacim 3 koraka na stranicu na Fejsbuku?“ pa sam rešaio da napravim kratko uputstvo za to. Ako neko ne zna šta je to „3 koraka“ (eng. 3 steps): To su one stranice gde morate prvo da lajkujete, podelite stranicu i na kraju da vidite link. E sad možete i vi to napraviti, veoma lako!

Prvo morate ubaciti FBML karticu (eng. Tab) na vašu stranicu. Za to će se pobrinuti Tradable Bits (mada ima još sličnih aplikacija).

Ok, imamo FBML karticu, sad nam treba Kod (eng. code) da ubacimo. Ovaj kod možemo jako lako napraviti pomoću jednog servisa – FB script generator. Čim otvorite link videćete par podešavanja.

Izaberite Izgled, ubacite link vaše stranice (koja će da se deli kad kliknete na Share), ispod ubacite link koji će da se pojavi nakon završetka 3 koraka, možete odabrati da se pojavi SKIP AD stranica (čekaš 5 sekundi da vidiš link) ovo ne preporučujem, i na kraju pritisnite na dugme „Izradi„.

Sad ćete biti prebačeni na drugu stranicu sa gotovim kodom. Kopirajte taj Kod i zalepite na FBML karticu. Sačuvajte i to bi bilo to.

 

Povezano:
2 komentara
  1. Julijana kaže

    ovaj link za fb script generator  ne radi uopste :( kako sad da napravim ovo

    1. Admin kaže

      Sajt više ne radi izgleda. Kad nadjem drugo rešenje postaviću.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.