Kako napraviti „3 steps“ stranicu

facebook_logoMnogi me pitaju „Kako da ubacim 3 koraka na stranicu na Fejsbuku?“ pa sam rešaio da napravim kratko uputstvo za to. Ako neko ne zna šta je to „3 koraka“ (eng. 3 steps): To su one stranice gde morate prvo da lajkujete, podelite stranicu i na kraju da vidite link. E sad možete i vi to napraviti, veoma lako!

Prvo morate ubaciti FBML karticu (eng. Tab) na vašu stranicu. Za to će se pobrinuti Tradable Bits (mada ima još sličnih aplikacija).

Ok, imamo FBML karticu, sad nam treba Kod (eng. code) da ubacimo. Ovaj kod možemo jako lako napraviti pomoću jednog servisa – FB script generator. Čim otvorite link videćete par podešavanja.

Izaberite Izgled, ubacite link vaše stranice (koja će da se deli kad kliknete na Share), ispod ubacite link koji će da se pojavi nakon završetka 3 koraka, možete odabrati da se pojavi SKIP AD stranica (čekaš 5 sekundi da vidiš link) ovo ne preporučujem, i na kraju pritisnite na dugme „Izradi„.

Sad ćete biti prebačeni na drugu stranicu sa gotovim kodom. Kopirajte taj Kod i zalepite na FBML karticu. Sačuvajte i to bi bilo to.

 

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2