Kako preuzeti kompletan FB profil

UPDATE: članak je ažuriran. Klikni ovde.

Verovatno ste ovih dana čuli da će hakerska grupa „Anonymous“ srušiti Fejsbuk 5. Novembra 2011., možda hoće, možda neće. Ako želite da sačuvate sve vaše slike i video klipove, itd. možete to uraditi u par koraka.

Kad se prijavite na vaš Fejsbuk nalog, kliknite na dugme „Nalog“ u gornjem desnom uglu. U padajućem Meniju izaberite opciju „Podešavanje naloga“. Sad će vam se pojaviti ovakva stranica:

Kao što vidite na slici, zaokružio sam link „Preuzmi kopiju svojih Fejsbuk podataka“. Klikom na taj link, otvoriće vam se nova stranica gde trebate da upišete vašu lozinku (eng. password) od naloga i možete preuzeti ceo profil.

Sve će biti upakovano u .zip arhivi, a veličina zavisi od toga koliko imate slika i video klipova.

Npr. na mom profilu imam više oko 1000 slika i oko 30-ak klipova, sve to zauzima 146mb.

Treba napomenuti da vam se neće preuzeti slike i video klipovi na kojima ste označeni (eng. tag).

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *