Kako videti sadržaj sa foruma ako niste registrovani

keep computer from spyware Sigurno ste nailazili na sajtove/forume gde morate biti registrovani da bi videli neki link, sadržaj, sliku itd. Onda ste pomislili „što bih se registrovao zbog jednog linka“. Tako je, ne morate, iskoristite Google bot-a.

Šta to zapravo znači? Ako forum/sajt ne da Vama da vidite sadržaj, ne znači da ne može ni Google da ga vidi. Pomoću jednog malog dodatka za Firefox, „Prerušićemo“ se u Google Bot-a i tako „špijunirati“ sajt i videti ceo sadržaj.

Kao što sam već napomenuo, morate imati Firefox. Ako nemate, instalirajte, pa da počnemo. Ako ste instalirali Firefox, trebaće vam jedan dodatak. Njega možete preuzeti sa ovog linka.

Napomena: Tekstualni tutorijal sam obrisao jer su slike obrisane sa dodaj.rs – Sajt je ugašen! Pa možete pogledati video uputstvo.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *