Miro 4.0.3

Miro je besplatni HD video plejer, pruža mogućnost reprodukcije bilo kog video fajla i nudi više od 6.000 besplatnih TV programa i video podcast-ova. Miro ima jednostavan interfejs koji je dizajniran za HD video prikaz preko celog ekrana. Za razliku od drugih pretraživača, Miro je kreiran za HD. Ugrađeni Miro Guide nudi mogućnost povezivanja sa velikim brojem besplatnih HD video programa. Nova verzija nosi oznaku Miro 4.0.3 i sa sobom donosi minorna unapređenja i rešenje problema koji je dovodio do toga da pokretanje nekih video sadržaja nije bilo moguće u Miro Mobile, kao i rešenje za problem koji je onemogućavao preuzimanje YouTube feed-ova.

 

 

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *