Museum of Me

museum-of-meEvo jednog zanimljivog sajta namenjen Fejsbuk korisnicima – Museum of Me.

Već iz samog naziva možete zaključiti o čemu se radi, dakle, virtuelni Muzej o vama. Da, tako je, muzej od vaših slika, lajkova, statusa, klipova, beleški…sve na jednom mestu. Sve je lepo uklopljeno i rasporedjeno po celom muzeju.

Možete prošetati redom kroz prostorije muzeja gde se u svakoj nalazi po nešto; u jednoj su slike, u drugoj lajkovi, u trećoj vaši prijatelji.. i tako sve redom.

Kad odete na zvanični sajt, morate dozvoliti pristup vašim podacima, fotografijama… na fejsbuku, dovoljno je da kliknete na dugme „Allow“. Zatim pričekajte izvesno vreme da se podaci „ubace“ u muzej i kad se sve završi, možete prošetati kroz vaš virtuelni muzej.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *