Nesporazum oko G+ pozivnica

Google-Plus-LogoNavodno loše upravljanje Google+ pozivnim linkovima koje sprečava njihovo pojavljivanje na news feed-ovima Facebook korisnika rezultovalo je prepucavanjem dve kompanije. Nedavno je objavljen i video na YouTube-u od strane jednog od zaposlenih u kompaniji Google koji opisuje neobično ponašanje u okviru kojeg se Google+ pozivni linkovi koji su bili podeljeni sa Facebook prijateljima ne prikazuju u okviru news feed-ova drugih korisnika, uprkos činjenici da se korisnicima prikazuju da su objavljeni kada su postavljeni. Video je objavio Vic Gundotra, jedan od potpredsednika kompanije Google, nakon velikog broja žalbi korisnika.

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *