PC igre

OpenArena

oacl-2010-logo

oacl-2010-logoAko ste igrali Quake III, OpenArena će vam biti sasvim poznata. Razlike između dva naslova, naravno, postoje, ali su najčešće malo primetne. Sličnost ide do te mere da postoji i određena doza binarne kompatibilnosti, preciznije, većina mapa i modova za Quake će bez problema raditi. Gameplay je, za neupućene, zabavan, brz, veoma dinamičan i često brutalan.

Osnovna četiri moda online igre su prisutna: deathmatch, team deathmatch, turnir i napokon popularni capture the flag.

Arsenal oružja koji će vam stajati na raspolaganju je impresivno brojan, kao i prilično raznovrstan. Sve očekivane stavke su tu, od sačmara, preko kolekcije noževa i drugih sečiva, do lansera raketa. Za razliku od nekih drugih igara, OpenArena nema „super-oružje”, koje je primetno jače od svih ostalih, već se pitanje izbora svodi na lične preference i stil igre.

Za one retke trenutke slobodnog vremena, u kojima želite da se isključite iz svakodnevnih briga i obaveza, i relaksirate izuzetno brzom i zabavnom online igrom, OpenArena može biti pravo rešenje.
(Izvor: Interfejs.tv) 

 

  Ova slika je napravljena od 1.128.960 blokova u Minecraft svetu!

http://www.youtube.com/watch?v=nIS2S-_d8bY
Sistematski zahtevi (eng: system requirements)

* Pentium II 233MHz / AMD K6-2 300MHz or equally powerful processor
* 64MB of system memory
* OpenGL supported video card with 16MB of video memory.
* 300MB of hard drive space

We recommend a 700MHz Pentium III / Athlon with a Geforce2 64mb.

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Popularno

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger