Windows 7 Codecs 3.0.1

windows-logoU pitanju su svi kodeci koji su vam neophodni da biste mogli da reprodukujete AVI, DVD i druge vrste fajlova. Ovaj paket ne sadrži media plejer i nije povezan sa tipovima fajlova. Sa Windows 7 paketom kodeka instaliranim na vašem računaru bićete u mogućnosti da koristite bilo koji media plejer i ograničeni samo njegovim mogućnostima. Stremaing video je podržan u nekoliko formata u svim popularnim Web pretraživačima. Nova verzija koja nosi oznaku 3.0.1 donosi unapređene verzije nekoliko kodeka pa su tako korisnicima na raspolaganju ffdshow 3959, gabests 3522, x264 encoder 2044, MediaInfo Lib 7.47, a dodato je i desetobitno enkodiranje.

Preuzmi

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *