Windows 7 Logon screen

windows-logoUkoliko vam je dosadilo da svaki put pri paljenju računara gledate jednu te istu sliku, možete da je promenite veoma lako. 

Program pod malo dužim nazivom „Change Windows 7 Logon Image with Logon Screen“ ima zadatak da vam omogući promenu „logon screen-a“ u svega par koraka. Ovaj besplatan program zauzima svega 300kb i potpuno je besplatan.

Kad instalirate program i pokrenete ga, pojaviće vam se jednostavan prozorčić sa par opcija i glavnim delom za pregled slike. Prvo je potrebno da odaberete sliku, klikom na „browse..„, zatim pritisnite „Apply“ i to bi bilo to.

Takodje možete otići direktno na sliku, kliknuti desnim klikom i odabrati opciju „Set as logon background“ i kliknuti „ok“.

Da vidite kako izgleda nov „Logon Screen“, jednostavno pritisnite ctrl+alt+del

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *