Zuckerbergova sestra napušta Facebook

zuck-sisterRendi  Zuckerberg, sestra osnivača Facebooka i direktorka marketinga ove kompanije, napušta Facebook kako bi pokrenula sopstvenu kompaniju.

U svom zvaničnom obraćanju ovi povodom Rendi je rekla da je za vreme rada u Facebooku uložila svoje srce u inovacije i uvođenje novog koncepta medija. Iako je, prema njenim rečima, dosta učinjeno na tom polju, sada je pravo vreme za nju da ode iz Facebooka i fokusira se na nove trendove u medijskoj industriji u okviru sopstvene kompanije. 

Njena nov kompanija, pod nazivom RtoZ Media, pomoći će kompanijama da budu društvenije.

„Moj cilj je pokrenem sopstveni inovativni program i radim sa medijskim kompanijama kako bi se one razvile na nov, društveniji način“, rekla je Zakerberg.

Iz Facebooka su potvrdili da se Rendi ne nalazi više na poziciji direktora marketinga ove kompanije, a sam Mark Zakerberg nije dao izjavu ovim povodom.

Inače, Rendi je nedavno dospela u žiži javnosti svojom izjavom da se mora ukinuti anonimnost na internetu.

Izvor: B92.net

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *