Brži startup i za Windows 7

Možda najvažnija vest vezana za Windows u nedeljii koja je za nama se odnosi na vreme pokretanja Windows 8 operativnog sistema. Ovo je jedan od onih faktora koji će svakako doprineti boljoj prodaji i bržem usvajanju operativnog sistema. Međutim, ono o čemu ćemo sada govoriti nije direktno vezano sa ovim operativnim sistemom. Tako će naredni meseci doneti specijalni paket softvera koji će omogućiti i da se drastično smanji vreme koje je porebmo da se pokrene Windows 7 operativni sistem. Tajna je pored primenjenog softvera i u optimizaciji hardvera koji će omogućiti najbrže pokretanje Windows operativnog sistema.

Text preuzet sa sajta: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *