Chrome 15 beta verzija

Google je izdao Chrome 15.0.874.24 za Windows i Mac, i 15.0.874.21 za Linux beta buildove kao i 16.0.889.0 razvojno izdanje za Windows i Mac. Nove Chrome beta verzije sa sobom donose unapređenu New Tab Page koja vrši raspoređivanje aplikacija bookmark-ova kao i najčešće posećivanih Web sajtova na tri različite sekcije kao i omogućeni Javascript Fullscreen API, Chrome Web Store stavke koje se mogu instaliti od strane verifikovanog sajta, Omnibox History u okviru novog tipa podataka. Chrome 16.0.889.0 razvojni build isporučuje se sa novim V8 engine-om (3.6.4.0) i zakrpama za veliki broj različitih slabih tačaka dok su multi-profili omogućeni po podrazumevanom podešavanju.

Preuzmi Chrome 15 beta

Izvor: Itsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *