Detalji o Facebook muzičkom servisu

Facebook planira da predstavi muzički servis. To je već stara informacija koja se očekuje da će da bude potvrđena na razvojnoj F8 konferenciji koja se održava 22. septembra. U pitanju je novi Facebook sponzorisani način za distribuciju muzike preko kompanija za distribuciju kao što je Spotify. Ideja o pokretanju muzičkog servisa vodi poreklo još od 2007. godine kada je Facebook bio mala kompanija. Odluka kompanije Facebook da kreira muzički servis na ovaj način je veoma slična odluci kompanije da ne kreira svoj sopstveni servis za igre, što je omogučilo kompaniji Zynga da postane velika. Prema tome, možemo da očekujemo sličan model i za muziku.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *