Kako otključati iPod

1

iPod – Apple je dosta ograničio njegov potencijal zaključavajući njegov firmware. Jedini način na koji možete otključati svoj iPod, da bi iskoristili njegov puni potencijal i uspesno instalirali i koristili razne aplikacije jeste da napravite tzv Jailbreak.

Ovo je 100% siguran način bez rizika za oštećenje vašeg iPOD-a.

1. korak

Prvo proverite firmware verziju vašeg iPoda. Ona mora biti .3 ili .4 što su poslednje dve verzije. Verziju firmware svog iPoda možete proveriti kada ga spojite na itunes. Ako nemate najnoviju verziju prvo napravite upgrade.

2. korak

Otvorite download.ziphone.org stranicu i skinite widnows ili mac verziju jailbreak softvera. Ukupno je 18 megabajta velika. Nakon skidanja otvorite instaler i raspakujte fajlove u neki folder na vasem računaru.

3. korak

Otvorite folder u koji ste raspakovali program i raspakujte fajl Ziphone. Nakon ovoga otvorite fajl ZipHoneGUI.exe

4. korak

Pobrinite se da je vaš iPod spojen sa računarom putem USB porta. U programu koji smo otvorili u prethodnom koraku pritisnite Jailbreak dugme, koje se nalazi na levoj strani interfejsa.

5. korak

Ostavite iPod spojen sve dok Ziphone program ne završi sa radom.

6. korak

To je sve. Prekinite vezu sa računarom i uživajte u novoj slobodi vašeg iPoda.

Izvor: kakonapraviti.net

Povezano:
1 komentar
  1. dukipred kaže

    mozete li mi objasniti proces kako da skinem jailbreak softvera za windoes sa
    download.ziphone.org.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.