Vox.io uveo besplatne SMS poruke

5

Servis je ugašen!

Vox.io je servis za besplatne pozive u bilo kojoj državi i bez ikakve novčane nadoknade.

O ovom servisu sam ranije već pisao gde sam objasnio kako zaraditi kredit i nekog pozvati. Pročitaj ovde.

Vreme je da se ovaj servis proširi, što je i učinio dodavši besplatne SMS poruke!

Dakle, šta ovo tačno znači?
– Od sad, pored toga što imate besplatne pozive, možete slati i besplatne poruke na bilo koji telefon i za bilo koju mrežu.

Kako aktivirati ovu opciju?

– Nije potrebna nikakva aktivacija i slanje zahteva. Ukoliko ste već član ovog servisa, dobićete poruku na vašu E-mail adresu sa obaveštenjem da su vam SMS poruke dostupne. Ukoliko još niste član, možete se registrovati Potpuno besplatno u svega par koraka na ovom linku.

Kako se koriste poruke?
– Jednostavno je, na samom vrhu sajta vox.io ćete videti jedno dugme na kom je nacrtan mobilni telefon. Kliknite na njega i u padajućem meniju će vam se pojaviti 2 polja: Gornje za broj na koji šaljete i donje polje za poruku.

Kad sve upišete, kliknite „Send“ i to bi bilo to.

Koliko ovo košta?
– Jedna poruka je svega 0.05€. Čim se registrujete na sajt dobijate 0.50€, dakle sasvim dovoljno da vam pomogne u situacijama kad ostanete bez kredita. Još jednom napominjem: sve je POTPUNO BESPLATNO i nigde vam se neće tražiti broj kartice i sl. gde morate da plaćate parama.

Kako da se registrujem?
– Dovoljno je da odete na ovaj link i popunite polja za registraciju, registrujete vaš broj telefona (taj broj će se pojavljivati osobama koje zovete ili šaljete poruke), i možete početi sa korišćenjem servisa.

 

Povezano:
5 komentara
 1. Svetlana Markovic kaže

  ma sranje tesko samo navlace aa nista od toga :)

  1. Stefan M. kaže

   Ja koristim ovaj servis svakoga dana i do sada sam uštedeo hiljade dinara za kredit.

 2. Mladen Ilibasic kaže

  Registrovao sam se na vox.io, ali nisam dobio pocetni kredit. Na ovom drugom sam poslao poruku i nije stigla. :)

 3. Alen kaže

  I blog sms-poruke.blogspot.com je uveo aplikaciju za besplatno slanje sms poruka sirom sveta :-). Nije potrebno logovanje, niti je sajt zatrpan reklamama.

  1. Saznaj Novo kaže

   Samo što se na kraju svake poruke nalazi i reklamni tekst. Pored toga, kao broj pošaljioca stoji neki strani a ne Vaš. Na Vox.io registruješ svoj broj i svima se pojavi tvoj broj, tako da znaju ko je :)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.