Vox.io uveo besplatne SMS poruke

Servis je ugašen!

Vox.io je servis za besplatne pozive u bilo kojoj državi i bez ikakve novčane nadoknade.

O ovom servisu sam ranije već pisao gde sam objasnio kako zaraditi kredit i nekog pozvati. Pročitaj ovde.

Vreme je da se ovaj servis proširi, što je i učinio dodavši besplatne SMS poruke!

Dakle, šta ovo tačno znači?
– Od sad, pored toga što imate besplatne pozive, možete slati i besplatne poruke na bilo koji telefon i za bilo koju mrežu.

Kako aktivirati ovu opciju?

– Nije potrebna nikakva aktivacija i slanje zahteva. Ukoliko ste već član ovog servisa, dobićete poruku na vašu E-mail adresu sa obaveštenjem da su vam SMS poruke dostupne. Ukoliko još niste član, možete se registrovati Potpuno besplatno u svega par koraka na ovom linku.

Kako se koriste poruke?
– Jednostavno je, na samom vrhu sajta vox.io ćete videti jedno dugme na kom je nacrtan mobilni telefon. Kliknite na njega i u padajućem meniju će vam se pojaviti 2 polja: Gornje za broj na koji šaljete i donje polje za poruku.

Kad sve upišete, kliknite „Send“ i to bi bilo to.

Koliko ovo košta?
– Jedna poruka je svega 0.05€. Čim se registrujete na sajt dobijate 0.50€, dakle sasvim dovoljno da vam pomogne u situacijama kad ostanete bez kredita. Još jednom napominjem: sve je POTPUNO BESPLATNO i nigde vam se neće tražiti broj kartice i sl. gde morate da plaćate parama.

Kako da se registrujem?
– Dovoljno je da odete na ovaj link i popunite polja za registraciju, registrujete vaš broj telefona (taj broj će se pojavljivati osobama koje zovete ili šaljete poruke), i možete početi sa korišćenjem servisa.

 

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2