Gledaj filmove na Androidu besplatno

Evo jedan lakši način kako da ubacite film iz kompjutera na Vaš Android telefon sa prevodom.

Zahtevi:
– Android 1.2 verzija ili novija.
– Čitanje mp4 – mpeg4 formata (preporučeno, može i bilo koji)

Potrebno:
– 3gp konverter (Preuzmi)
– mVideoPlayer.apk (preuzmi apk, market)
– Film i prevod za taj film
– Bar 2GB memorije

Krećemo:

1) Otvorite 3gp konverter koji ste preuzeli, aktivirajte ga (Help>activate ; licenca je u preuzetom folderu). Zatim ubacite željeni film i dole odaberite format (mp4, 3gp, avi…) a sa desne strane podesite rezoluciju vašeg telefona, kvalitet videa i zvuka.. Odaberite gde želite da fajl bude sačuvan i na kraju kliknite na Crvenu tačku pri vrhu programa. Sad će vam se pojaviti linija koja se popunjava, kad stigne do kraja film je uspešno konvertovan.

(Klikni na sliku da je uveličaš)

Što se tiče veličine fajla; ja sam za primer uzeo film od oko 800mb i stavio kvalitet slike na „Highest“ a zvuk na „Normal„. Kao što vidite na slici izlazni fajl će zauzimati 373mb, dakle i nije puno.

Ok, sad imam Jedan fajl a to je film, treba nam prevod. Ako nemate prevod, možete ga preuzeti sa www.titlovi.com. Preporučujem da napravite nov folder sa nazivom filma i da unutra ubacite film i prevod. Ako hoćete da vam se prevod učita automatski, onda naziv prevoda i filma mora biti identičan.

Prebacite ceo folder na SD karticu.

2) Sad prebacite i mVideoPlayer.apk fajl na vaš telefon preko USB-a ili Bluetooth-a i instalirajte je. Pokrenite aplikaciju i nadjite fajl sa filmom i otvorite samo film a zatim će vas Player pitati da li želite da učitate i prevod, kliknite OK.

Film će krenuti i to bi bilo to :)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

8 komentara

  • Pravopisna greška. Ima ih dosta (brzo pišem jer nemam vremena) samo ih nisi primetio (da li nisi znao da su to greške ili su ti promakle).
   Hvala u svakom slučaju. Ispravljeno.

 1. hahahahahahhaha….zasto se muciti s tim kad jednostavno mozes skinuti film u divx i prebaviti ga na mob i odgledati…ne znam cemu prebacivanje u 3gp kad rade i u divx i u jos milju formata :DDDDD
  kasnis!!!

  • prvo: divx je od 600-800mb a kad konvertujes oko 300mb
   drugo: ne podrzava svaki telefon taj format
   trece: kako gledas bez prevoda? (neko i moze, sto ne znaci da svi mogu)
   cetvrto: u 3gp nema potrebe prebacivati jer je kvalitet los jako a i to je za one starije telefone sa malom rezolucijom (sto mislim da nema smisla raditi).

  • Na chat ne mogu ući, nešto rade pa mi ništa ne stiže, piši u inbox. A uputstva su laka :D imaš na YT, a i treba vas barem 7-8 da odradiš to što si hteo ;)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *