Gledaj filmove na Androidu besplatno

Evo jedan lakši način kako da ubacite film iz kompjutera na Vaš Android telefon sa prevodom.

Zahtevi:
– Android 1.2 verzija ili novija.
– Čitanje mp4 – mpeg4 formata (preporučeno, može i bilo koji)

Potrebno:
– 3gp konverter (Preuzmi)
– mVideoPlayer.apk (preuzmi apk, market)
– Film i prevod za taj film
– Bar 2GB memorije

Krećemo:

1) Otvorite 3gp konverter koji ste preuzeli, aktivirajte ga (Help>activate ; licenca je u preuzetom folderu). Zatim ubacite željeni film i dole odaberite format (mp4, 3gp, avi…) a sa desne strane podesite rezoluciju vašeg telefona, kvalitet videa i zvuka.. Odaberite gde želite da fajl bude sačuvan i na kraju kliknite na Crvenu tačku pri vrhu programa. Sad će vam se pojaviti linija koja se popunjava, kad stigne do kraja film je uspešno konvertovan.

(Klikni na sliku da je uveličaš)

Što se tiče veličine fajla; ja sam za primer uzeo film od oko 800mb i stavio kvalitet slike na „Highest“ a zvuk na „Normal„. Kao što vidite na slici izlazni fajl će zauzimati 373mb, dakle i nije puno.

Ok, sad imam Jedan fajl a to je film, treba nam prevod. Ako nemate prevod, možete ga preuzeti sa www.titlovi.com. Preporučujem da napravite nov folder sa nazivom filma i da unutra ubacite film i prevod. Ako hoćete da vam se prevod učita automatski, onda naziv prevoda i filma mora biti identičan.

Prebacite ceo folder na SD karticu.

2) Sad prebacite i mVideoPlayer.apk fajl na vaš telefon preko USB-a ili Bluetooth-a i instalirajte je. Pokrenite aplikaciju i nadjite fajl sa filmom i otvorite samo film a zatim će vas Player pitati da li želite da učitate i prevod, kliknite OK.

Film će krenuti i to bi bilo to :)

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2