Kako linkovati YouTube video da počne u tačno određenom vremenu

Naišli ste na neki dugačak video klip na Youtube-u i želite da ga pošaljete prijatelju ali da počne od odredjenog vremena? Nikakav problem.

Postoje 2 načina:

1. Ručno dodavanje minuta i sekunda
2. Automatski kopiranje linka u odrenjenom vremenu

Prvi način:

Kopiraajte link videa i na kraju dodajte #t=1m45s

Dakle, ukucate #t= i onda minute pa slovo m i onda sekunde i slovo s. U ovom primeru klip će početi od 1 minut i 45 sekundi.

Drugi način:

Kliknite na video klip i izaberite opciju „Copy video URL at curret time“ zatim link pošaljite vašem prijatelju.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

  1. E, evo da isprobam ovu formu za komentare:)

    Odličan ti je članak. I ja sam, pre nekog vremena, pisala o ručnom dodavanju minuta i sekundi, a sad je mnogo lakše kada je to YouTube sam omogućio. Kad se klikne na dugme „Дели“, na srpskom se pojavi veza i pored natpis: прикажи опције, a kad se na to klikne, pojavi se opcija: Почни у… i samo treba čekirati kućicu ispred nje u željenom trenutku.

    Izgleda da si lepo postavio formu:)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *