Šta se desilo na moj rođendan?

0

Zanima vas šta se desilo u svetu godine kad ste se rodili? Zanima vas ko se od važnijih ličnosti rodio godine kad i vi? Ko je dobio oskara? Koji je film snimljen, ko je pobedio u nekom sportu… ? Onda je sajt koji ću vam sad predstaviti, pravo mesto za vas.

Na sajtu http://whathappenedinmybirthyear.com/ možete ukucati godinu vašeg rođenja i gledati šta se sve u svetu te godine bitno desilo.

Sajt je krajnje jednostavan i pregledan i nećete imati bilo kakvih problema u snalaženju. Na glavnoj stranici sačekaće vas samo jedno polje gde trebate da ukucate godinu vašeg rođenja, i dugme sa znakom „?“.

Kad ukucate godinu i pritisnete to dugme, sajt će vas polako vraćati u prošlost do izabrane godine. Kad „stignete u to vreme“ sajt će vam ispisivati hronološkim redom sve važne dogadjaje u toj godini.

Pored obimnog teksta, možete gledati i slike, video klipove, animacije itd.. Ne morate skrolovati tekst non-stop jer to radi sam sajt. Na vama je samo da sednete i čitate.

Treba napomenuti da je sajt na engleskom jeziku tako da će nekima to možda predstavljati problem.

Sve u svemu, vredi posetiti sajt, možete se iznenaditi šta se sve desilo u godini kada ste se rodili.

 

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.