Zaradite 200 din. kredita za 5 minuta!

 

free-smsOBAVEŠTENJE: Ponuda je završena.

———————————————————————————–

Jedan odličan servis koji garantuje da će vam se isplatiti vaš trud, a potrebno je samo da odgovorite na nekoliko pitanja. Da, tako je, samo 5 minuta je dovoljno da odvojite za jednu anketu da zaradite 100 bodova i još toliko da pošaljete zahteve vašem prijatelju.

Ja sam već pisao jedan članak da je vox.io omogućio besplatne SMS poruke, ali to je sa računara na mobilni. Ovde dobijate 200 din (minimalno) kredita i možete trošiti na šta želite!

-O čemu se ovde radi?

Jednostavno je, popunite anonimnu anketu i zaradite poene. Pošaljete vašem prijatelju tu anketu i kad on popuni, dobije 100 poena a vi 50. Kad sakupite 200 poena, možete uplatiti kredit na bilo koji pripejd broj, ili pak donirati u humanitarne svrhe.

-Wow! Kako da počnem?

Prvo je potrebno da pošaljite vašu e-mail adresu meni da bi vam ja poslao anketu. Odmah da napomenem, anketu možete dobiti samo putem email adrese i to mora neko da vam pošalje ko je već uradio anketu. Zato, vam ja nudim ankete ali morate da mi pošaljete vašu email adresu. Čim popunite anketu, stiže vam email adresa sa podacima za prijavu na korisnički panel.Promocija završena.

Kad se ulogujete čekaće vas 100 poena, a ja ću dobiti 50. Tako ste pomogli meni a i vi ste dobili duplo vise. Pošaljite i vi vašim prijateljima pozivnice da skupite poene.

-Ok, kako proveriti poene i kako ih koristiti?

Kad završite anketu, kao što rekoh, dobićete email sa podacima za prijavljivanje i link. Sa leve strane korisničkog panela možete videti stanje bodova, a kad sakupite 200 minimalno, možete uplatiti kredit ili dati u humanitarne svrhe.

Potvrda o uplati:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *