Facebook i Twitter u saradnji

Twitter_logo_bluefacebook_logoOd danas možete povezati vaš Twitter nalog sa vašim stranicama na Fejsbuku u svega nekoliko koraka.

Naime, ako odete na neku vašu FB stranicu na samom vrhu će vas dočekati obaveštenje da je omogućeno povezivanje vaše stranice sa Twitter nalogom. Na kraju tog teksta će stojati link koji vas vodi do stranice gde se možete povezati sa Twitterom.

Takodje, možete i odabrati šta želite da se sa Fejsbuka objavljuje na Twitteru: Slike, stausi, dogadjaji, veze, video i beleške.

Da bi povezali neku vašu stranicu sa Twitterom, prvo je potrebno da odete na OVAJ link, zatim odaberite šta želite da se objavljuje na Twitteru, i na kraju odaberite i stranicu.

Naravno, tu je i ograničenje privatnosti. Facebook je ostavio poruku na stranci za povezivanje sa Twitterom:

Remember: Only Facebook posts with a privacy setting of ‘Public’ will be shared on Twitter. Learn more about your privacy controls.

Tri koraka za povezivanje sa Twitterom:

1) Kliknite na OVAJ link i odaberite „Link my profile to Twitter“ (kao na slici).

2) Odaberite šta želite da se objavljuje na Twitteru a zatim i stranicu.

3) Videćete obaveštenje da je povezivanje uspešno završeno.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *