Facebook Vesti

Facebook i Twitter u saradnji

Twitter_logo_blue

Twitter_logo_bluefacebook_logoOd danas možete povezati vaš Twitter nalog sa vašim stranicama na Fejsbuku u svega nekoliko koraka.

Naime, ako odete na neku vašu FB stranicu na samom vrhu će vas dočekati obaveštenje da je omogućeno povezivanje vaše stranice sa Twitter nalogom. Na kraju tog teksta će stojati link koji vas vodi do stranice gde se možete povezati sa Twitterom.

Takodje, možete i odabrati šta želite da se sa Fejsbuka objavljuje na Twitteru: Slike, stausi, dogadjaji, veze, video i beleške.

Da bi povezali neku vašu stranicu sa Twitterom, prvo je potrebno da odete na OVAJ link, zatim odaberite šta želite da se objavljuje na Twitteru, i na kraju odaberite i stranicu.

Naravno, tu je i ograničenje privatnosti. Facebook je ostavio poruku na stranci za povezivanje sa Twitterom:

Remember: Only Facebook posts with a privacy setting of ‘Public’ will be shared on Twitter. Learn more about your privacy controls.

Tri koraka za povezivanje sa Twitterom:

1) Kliknite na OVAJ link i odaberite “Link my profile to Twitter” (kao na slici).

  Kako da vidite najstarije Facebook objave vaših prijatelja?

2) Odaberite šta želite da se objavljuje na Twitteru a zatim i stranicu.

3) Videćete obaveštenje da je povezivanje uspešno završeno.

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger