Gmail Notifier Pro

Ukoliko imate email nalog, ili naloge, koje morate proveravati svakodnevno, ovaj program će vam olakšati taj posao.

Naime, ukoliko imate jedan ili više email naloga koje morate često proveravati, možete koristiti program Gmail Notifier Pro koji će vaše primljeno sanduče „nadgledati“ neprekidno i čim dobijete poštu, on će vas obavestiti.

Ovaj program možete preuzeti kao besplatnu verziju koja podržava samo 2 naloga, ili možete platiti punu verziju i tako omogućili ubacivanje neograničen broj naloga.

Ono što ovaj program ističe od svoje konkurencije je velik set mogućnosti, pa čak i u besplatnoj verziji.

Možete podesiti zvučna obaveštenja, boju iskakajućeg prozorčića, opcije uvoza pošte, filtriranje, prečice na tastaturi…broj opcija je zaista raznovrstan.

Program podržava, pored zvučnog, i „svetlosno“ obaveštenje. Dakle, ako aktivirate ovu opciju, čim vam stigne pošta iskočiće vam prozorčić sa porukom, čućete zvuk i lampica „Scroll“ će početi da treperi. Kad poruku otvorite lampica se gasi.

Odmah nakon instalacije prebacite program na srpski jezik kako bi se lakše snašli u opcijama i podesili program po svom ukusu.

Još jedna prednost je to što ovaj program ne podržava samo obaveštenja o Email porukama, već i o RSS novostima, Google reader, Google Calendar, Google Docs…

[button link=“http://www.gmailnotifier.se/download.php“ size=“large“ style=“download“ window=“yes“]Preuzmi[/button]

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *