Kako uslikati celu web stranicu

Snap 2014-07-31 at 16.05.39Treba da uslikate celu web stranicu ali ne znate kako. Pokušavate da slikate deo po deo, ali to vam oduzima previše vremena.

Evo par rešenja kako da to uradite u svega nekoliko sekundi.

1) Možete instalirati Chrome dodatak. Preuzmite ga sa OVOG linka i instalirajte. Sad će vam se u gornjem desnom uglu pojaviti ikonica foto-aparata. Kliknite na ikonicu i od ponudjene 3 opcije izaberite drugu. Malo pričekajte i bićete preusmereni na stranicu sa celom slikom.

2) Ako koristite Firefox, postoji dodatak i za ovaj web browser. Možete ga instalirati sa OVOG linka.

3) Ukoliko ne koristite ni jedan od ova da browser-a ili vam se sve ovo čini komplikovano, treće rešenje možete potražiti na ovom sajtu. Dovoljno je da kopirate link stranice koju želite da uslikate, i za nekoliko sekundi ćete dobiti celu sliku.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

  1. Ako je sajt siri od sirine vaseg monitora u Chrome mozete koristiti opciju Ctrl + „+“ za zoom, ili Crtl + „-“ za zoom out. Kada podesite sirinu sajta na odgovarajucu, sa Print Screen tasterom mozete uslikati sajt :-)

    • Ok, klikni Prt Sc i uslikaj celu stranicu. Koliko ja znam možeš uslikati samo ono što se trenutno vidi, a ostatak stranice ne može.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *