Kako uslikati celu web stranicu

4

Snap 2014-07-31 at 16.05.39Treba da uslikate celu web stranicu ali ne znate kako. Pokušavate da slikate deo po deo, ali to vam oduzima previše vremena.

Evo par rešenja kako da to uradite u svega nekoliko sekundi.

1) Možete instalirati Chrome dodatak. Preuzmite ga sa OVOG linka i instalirajte. Sad će vam se u gornjem desnom uglu pojaviti ikonica foto-aparata. Kliknite na ikonicu i od ponudjene 3 opcije izaberite drugu. Malo pričekajte i bićete preusmereni na stranicu sa celom slikom.

2) Ako koristite Firefox, postoji dodatak i za ovaj web browser. Možete ga instalirati sa OVOG linka.

3) Ukoliko ne koristite ni jedan od ova da browser-a ili vam se sve ovo čini komplikovano, treće rešenje možete potražiti na ovom sajtu. Dovoljno je da kopirate link stranice koju želite da uslikate, i za nekoliko sekundi ćete dobiti celu sliku.

Povezano:
4 komentara
 1. igraj-se.blogspot.com kaže

  Ako je sajt siri od sirine vaseg monitora u Chrome mozete koristiti opciju Ctrl + „+“ za zoom, ili Crtl + „-“ za zoom out. Kada podesite sirinu sajta na odgovarajucu, sa Print Screen tasterom mozete uslikati sajt :-)

  1. Stefan M. kaže

   Da, ali onda će tekst biti sitan i neće moći da se pročita, ako je stranica previsoka.

 2. Ivica Kc kaže

  jednostavnije…print screen…-.- mislim ono…i ti ga tupis..

  1. Admin kaže

   Ok, klikni Prt Sc i uslikaj celu stranicu. Koliko ja znam možeš uslikati samo ono što se trenutno vidi, a ostatak stranice ne može.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.