Facebook Timeline dostupan za sve!

I došao je taj dan kad će Facebook svim korisnicima promeniti izgled profila u Timeline.

Kad se pojavila vest i prve slike o ovom novom izgledu, većina korisnika je bila nezadovoljna. Bilo je moguće aktiviranje Timeline-a preko Developer stranice samo radi probe.

Sad, hteli to ili ne, moraćete da se prilagodite novom izgledu.

Facebook Timeline prikazuje odabrane momente iz vašeg Fejsbuk života i to od trenutka kad ste se prijavili pa do danas.

Cela stvar izgleda slično nekakvom online časopisu, a količina informacija koju ćete tu naći je ogromna. Za neke stvari Facebook Timeline je fantastičan: ukoliko vas zanima šta ste na FB-u radili u leto 2009, za to će vam biti potrebno svega par klikova.

Jasno, sada i svi drugi korisnici mogu lakše da saznaju mnoštvo informacija o vama. Zato je Facebook uz Timeline predstavio i alat koji se zove Activity Log i omogućuje da odredite šta će se tačno pojavljivati u vašem Timeline-u.

http://www.youtube.com/watch?v=hzPEPfJHfKU

 

Izvori: 1. smedia
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *