Firefox 9 – Finalna verzija

Mozilla je postavila konačnu verziju Firefox 9 pretraživača za Windows, Mac i Linux računare, nakon pet nedelja testiranja u okviru beta kanala.

Kao što je i bilo očekivano, ova verzija je donela novi tip podrške koji značajno unapređuje JavaScript vreme učitavanja kompleksnih stranica zajedno sa unapređenom podrškom ta HTML5 i CSS standarde. Kompanija je takođe radila i na nekoliko karakteristika koje su specifične za Mac koji rade na Lion operativnom sistemu. Integracija tema je unapređena dok će korisnici moći da iskoriste prednosti višestrukih ekrana kao i navigacije gestovima sa dva prsta.

Preuzmi: Firefox 9.0 , Firefox 9.0.1

(Izvor: Itsvet.com)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *