Warning Forever

WarningForever1Warning Forever – Ne baš najoriginalnije ime ikada smišljeno, ali sam tok igre i njen koncept i više nego nadoknađuju nedostatak originalnosti samog naziva.

Na prvi pogled igra deluje kao još jednu u nebrojenom nizu tzv. „svemirskih pucačina„, što i jeste. Ali igra krije nešto što je izdvaja od konkurencije.

Igra deluje krajnje siromašno u poredjenju sa drugim svemirskim pucačinama. Na raspolaganju vam je samo jedan tip oružija, nema nadogradnje, nema sakupljanja bonusa, i nema beskonačnih talasa neprijatelja koji konstantno nadolaze.

Borićete se isključivo protiv „Boss-ova„, tj ogromnih brodova koje je teško pobediti. U klasičnim svemirskim pucačinama, oni dolaze tek na kraju nivoa, ali ovde su autori odlučili da izbace sva nepotrebna okolišanja i direktno predju na stvar.

Kako je to sa Boss-ovima, prvih par puta spektakularno izginete, pa onda polako počninjete da učite detalje kretanja i slabosti svakog od njih. Ova igra taj koncept preokreće za 180 stepeni.

Ovde Boss-evi uče o vama, i prilagodjavaju se vašem stilu igranja. To možda nećete primetiti nakon predjenih prvih par nivoa, ali kasnije će vam postati jasno da nešto nije u redu.

Umesto da učite kako protivnik igra, moraćete da preispitate svoj stil igre.

Ako ste spremni da se upustite u ovu svemirsku pucačinu, možete je potpuno besplatno preuzeti sa linka ispod.

Uživajte!

Preuzmi Warning Forever (716kb)

(Izvor: Interfejs.tv)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *