Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Warning Forever

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

WarningForever1Warning Forever – Ne baš najoriginalnije ime ikada smišljeno, ali sam tok igre i njen koncept i više nego nadoknađuju nedostatak originalnosti samog naziva.

Na prvi pogled igra deluje kao još jednu u nebrojenom nizu tzv. „svemirskih pucačina„, što i jeste. Ali igra krije nešto što je izdvaja od konkurencije.

Igra deluje krajnje siromašno u poredjenju sa drugim svemirskim pucačinama. Na raspolaganju vam je samo jedan tip oružija, nema nadogradnje, nema sakupljanja bonusa, i nema beskonačnih talasa neprijatelja koji konstantno nadolaze.

Borićete se isključivo protiv „Boss-ova„, tj ogromnih brodova koje je teško pobediti. U klasičnim svemirskim pucačinama, oni dolaze tek na kraju nivoa, ali ovde su autori odlučili da izbace sva nepotrebna okolišanja i direktno predju na stvar.

Kako je to sa Boss-ovima, prvih par puta spektakularno izginete, pa onda polako počninjete da učite detalje kretanja i slabosti svakog od njih. Ova igra taj koncept preokreće za 180 stepeni.

Ovde Boss-evi uče o vama, i prilagodjavaju se vašem stilu igranja. To možda nećete primetiti nakon predjenih prvih par nivoa, ali kasnije će vam postati jasno da nešto nije u redu.

Umesto da učite kako protivnik igra, moraćete da preispitate svoj stil igre.

Ako ste spremni da se upustite u ovu svemirsku pucačinu, možete je potpuno besplatno preuzeti sa linka ispod.

Uživajte!

Preuzmi Warning Forever (716kb)

(Izvor: Interfejs.tv)

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs