Anonymous Serbia!

anonymous-logoSajt vračarskog odbora Demokratske stranke posetili su Anonymousi, a jutros je bio hakovan i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Sajt LSV-a, koji je jutros izgledao ovako, sada je u funkciji, a na sajtu DS-a, Anonymousi su ostavili sledeću poruku:

„Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi. 

Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo. 

Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu – na bilo koji način. Politička „elita“ nam maše devedesetima kao kugom.

Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori tempejta za mobilne telefone. Svim „akterima“ ove pogubljenosti političkog establišmenta.“

Na fotografiji, koja se u trenutku pisanja vesti nalazi na sajtu DS-a, prikazani su ljudi sa prepoznatljivim Anonymous maskama.

 


(Tekst i sadržaj preuzeti sa sajta B92.net)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *