Besplatan program za rezanje – ImgBurn

ImgBurn je besplatan program za rezanje CD/DVD/HD-DVD/Blu-ray diskova.S obzirom da je Nero postao previše glomazan,previše komplikovan i previše skup, sve veći broj korisnika se okreće besplatnim programima za rezanje diskova.

Img Burn je odlična zamena za Nero Burning ROM, a pritom je potpuno besplatan.Program ima nekoliko modova rada, svaki za obavljanje različitih zadataka:
Read: čita disk i snima ga u image fajl
Build: pravi image fajl od fajlova sa vašeg računara ili mreže (fajlove možete direktno rezati na disk)
Write: reže image fajl na disk
Verify: obezbeđuje da narezani disk bude 100% čitljiv (možete uporediti narezani disk sa image fajlom, kako biste bili sigurni da su podaci ispravno narezani).

 

Ovaj mali program za rezanje ima sve što i skupi komercijalni programi ove namene. A ima i ono što konkurenciji manjka, a to je jednostavnost upotrebe i odličan korisnički interfejs. Sa lakoćom ćete se navići da koristite ImgBurn i jako brzo nećete moči bez njega. Zato probajte ovaj program, imate našu toplu preporuku.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/NT/Windows 7 32-64 bit

[button link=“http://download.cnet.com/3001-2646_4-10847481.html“ style=“download“ window=“yes“]Preuzmi[/button]

Autor: Miodrag Irić,sa bloga: miodragiric.blogspot.com

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *