Diablo III producent napušta Blizzard

Diablo III je već dugo vremena u procesu razvoja.

Prvo je bila najavljena 2008. godine kada je bilo predviđeno da će se ova igra pojaviti prošle godine. Međutim, sada stiže informacija da jedan od viših producenata ove igre više nije u razvojnom timu kompanije Bizzard.

Oglasivši se preko Twitter-a, viši producent Diablo III igre Steve Parer je najavio da napušta Blizzard i Diablo III razvojni tim pet godina nakon što je došao u ovu kompaniju. Diablo III je zvanično i dalje najavljena da će se pojaviti početkom ove godine.

Nedavna glasina koja se pojavila na internetu je najavljivala dostupnost igre od 3. februara, ali je Blizzard ovo demantovao.

Izvor: ITsvet.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

  1. Koja glupost, na kraju će se raspasti ceo Blizzard pošto je očigledno da vać duže vreme nemogu da zadrže igrače. Inače, sviđa mi se ovaj novi Diablo III iako prethodne verzije nemogu očima da vidim.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *