Fejsbuk uvodi još jednu novu uslugu

Facebook nam sprema još jednu novinu.

Radi se o aplikaciji „Listen With Friends“ koja će se uskoro pojaviti na chatovima, a sa njom ćete moći da slušate muziku sa osobom sa kojom se dopisujete.

Nešto slično je ranije nudio i Spotify, ali korisnicima je očito smetalo što svi njihovih prijatelji znaju što slušaju čim su oni sami kliknuli na Play.

Možete da slušate istu pesmu u isto vreme, kada dođe do vaših omiljenih delova, možete da ih doživite zajedno. Biće to isto kao da ste sa prijateljem trenutno na nekom koncertu ili u klubu„, napisao je Alexandre Roche, jedan od dizajnera na Fejsbuku, na svom blogu.

Na chatu će se pojaviti malena nota kraj imena osobe sa kojom se dopisujete. Da biste slušali pesmu sa prijateljem, morate samo da kliknete „Listen With“ i uživate.

Ipak, da biste mogli, i vi i vaš prijatelj morate da koristite iste muzičke playere.

 

(Izvor smedia.rs)

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *